Стојковић: Како је могло да се заврши, ово је велики бод за нас

Izvor: GradskeInfo.rs, 21.Jun.2023, 08:33

Стојковић: Како је могло да се заврши, ово је велики бод за нас

Селектор фудбалске репрезентације Србије Драган Стојковић изјавио је након ремија са Бугарском да је освојен велики бод. Фото: Танјуг/Милош Миливојевић Фудбалери Србије и Бугарске ремизирали су синоћ 1:1 (0:0) у Раузгарду, у трећем колу групе Г квалификација за Европско првенство.
>> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << /> Гол за домаћу екипу постигао је Кирил Десподов у 47. минуту, док је за Србију био прецизан Дарко Лазовић у 96. минуту.
„Како је могло да се заврши, ово је велики бод за нас. Тешка утакмица, као што смо очекивали. Говорили су да је млад тим. Знао сам да ће бити тешко. Било је доста грешака у лаким пасовима, што је отежавало нашу игру, али дефинитивно мислим да је овај бод дошао и морамо да будемо задовољни“, истакао је селектор Србије.
Додаје да је на игру доста утицала спремност неких фудбалера. „Причао сам са играчима о термину, крај је сезоне, доста играча је ван форме. То вас нико не пита, када изађете на терен, морате да дате све од себе. До сада смо одиграли три утакмице, две на страни. На страни смо узели четири бода, код куће три, то је према неком плану. С обзиром на кадровске проблеме, овај бод је заиста велики“, констатовао је Стојковић.
Херој Србије у овом мечу Дарко Лазовић потврђује да екипа није одиграла утакмицу на најбољи начин. „Осећам се лепо због гола и што смо успели да изједначимо. Нисмо одиграли најбољу утакмицу. Срећом сам постигао гол на крају. Битан је бод, нисмо изгубили. Има још доста да се игра. Грешке од данас и против Јордана морамо да исправимо. Направили смо грешке у дефанзиви, морали смо да будемо смиренији у завршници. Како се кретала утакмица, на крају смо узели бод и сигурно је битно да нисмо изгубили“, закључио је Лазовић.
Fudbaleri Bugarske i Srbije remizirali u Razgradu, Lazović u 96. minutu za bod

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Стојковић: Како је могло да се заврши, ово је велики бод за нас се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.