Кошаркашице Србије победиле Велику Британију и пласирале се у четвртфинале ЕП

Izvor: GradskeInfo.rs, 21.Jun.2023, 08:03

Кошаркашице Србије победиле Велику Британију и пласирале се у четвртфинале ЕП

Кошаркашице Србије победиле су селекцију Велике Британије резултатом 66:60 (13:10, 16:18, 16:14, 22:18) и пласирале се у четвртфиналеЕвропског првенства. Фото: fiba.com Најефикаснија у победничком тиму биле су Јована Ногић са 16 поена и четири скока, док је Ајвон Андерсон додала 10 поена, пет скокова >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и три асистенције.
Најбоља у пораженом тиму била је Темитопе Фагбенле са 20 поена, седам скокова и три асиснтеције.
Србија је до победе дошла тек у последњим минутима сусрета. Кошаркашице Велике Британије су се током целог меча држале у игри шутем са линије за три поена. У моментима када је противник био у налету током последње деонице Маша Јанковић и Јована
Ногић у одлично креирале у нападу и тако донеле победу свом тиму.
У четвртфиналу кошаркашице Србије снаге ће одмерити са селекцијом Белгије.
Motiejunas: Nadam se uvođenju „seleri kepa“ u Evroligi

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Кошаркашице Србије победиле Велику Британију и пласирале се у четвртфинале ЕП се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.