Izvor: GradskeInfo.rs, 21.Jun.2023, 07:31

Током наредне зимске сезоне Виз ер летеће из Ниша ка четири дестинације

Током зимског реда летења мађарски нискотарифни авио-превозник Виз ер наставиће да обавља редован авио-саобраћај са нишког аеродрома „Константин Велики“ ка четири европске дестинације, саопштили су данас Аеродроми Србије д.о.о. Ниш. Фото: Pixabay/PublicDomainPictures Наводи се да ће се >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Беч, Базел, Дортмунд и Меминген налазити се током наредне зимске сезоне у понуди нишког аеродрома.
Виз ер планира да редовно саобраћа ка Бечу и Дортмунду два пута недељно, док ка Базелу односно Милузу намерава да лети четири лета недељно, а ка Мемингену би требало да дуплира број летова у зимском реду летења са садашња два на четири лета недељно.
Мађарски превозник ка Малмеу неће саобраћати током зимског реда летења из оперативних разлога, али се очекује да сезонски наставе са летовима у наредном периоду, наводи се у саопштењу.
Тренутно са нишког аеродрома „Константин Велики“ може се летети ка 13 редовних и три сезонске дестинације.
Овог лета у понуди са нишког аеродрома је и велики број чартер летова у организацији туристичких агенција ка приморским градовима у Турској (Анталија и Алања), Египту (Хургада) и Тунису (Монастир), наводи се у саопштењу.
Međugodišnja inflacija u prvom kvartalu 16%,najviše poskupeli mleko,ogrev,struja

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Током наредне зимске сезоне Виз ер летеће из Ниша ка четири дестинације се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.