Министар Вучевић дочекао председника Кубе

Izvor: GradskeInfo.rs, 21.Jun.2023, 07:22

Министар Вучевић дочекао председника Кубе

Потпредседник Владе и министар одбране Милош Вучевић дочекао је синоћ на београдском аеродрому “Никола Тесла” председника Кубе Мигела Дијас-Канела Бермудеса, који ће боравити у званичној посети Србији. Фото: PrtSc/Instagram/milosvucevic_odbrana Током посете Србији, председник Кубе састаће >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << се данас са председником Србије Александром Вучићем у Палати “Србија“.
После пленарног састанка делегација две земље и тет-а-тет састанка Вучића и Бермудеса, предвиђено је да се двојица председника обрате медијима.
Председник Кубе ће, током боравка у Србији, положити и венац на Споменик незнаном јунаку на Авали, саопштено је из Министарства одбране.
Srbija i Mađarska potpisale sporazum u oblasti odbane i bezbednosti

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Министар Вучевић дочекао председника Кубе се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.