Француска шаље у помоћ брод с подморницом

Izvor: GradskeInfo.rs, 20.Jun.2023, 18:55

Француска шаље у помоћ брод с подморницом

Француска ће послати брод са подморницом у операцију спасавања након нестанка подморнице која је превозила богате туристе до места на којем је олупина „Титаника“, саопштило је данас француско Министарство образовања. Фото: Wikimediacommons/General Dynamics Electric Boat Бродом „Аталанте“ управља >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << истраживачки институт „Ифремер“, за који је надлежно Министарство образовања.
Извор из француске Владе је додао да је један француски држављанин међу онима који су нестали са подморницом.
У несталој подморници налазе се британско-пакистански бизнисмен Шахзада Давуд и његов син Сулејман. Верује се да је са њима и британски бизнисмен и истраживач Хемиш Хардинг.
Пол-Анри Нарголет, бивши ронилац француске морнарице који је раније истраживао „Титаник“, такође је у подморници, а пета особа је Стоктон Раш, директор „Оушенгејта“, компаније која организује ова зарањања, пренео је Ројтерс.
Контакт са њима изгубљен је у недељу, 18. јуна, око сат и 45 минута након зарањања до места на којем лежи олупина „Титаника“, код обале Њуфаундленда у Канади.
Bajdenov sin će se izjasniti da je kriv po dve tačke federalne optužnice

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Француска шаље у помоћ брод с подморницом се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.