Први руски војник примио награду за уништење тенка Леопард на фронту у Украјини

Izvor: GradskeInfo.rs, 20.Jun.2023, 15:52

Први руски војник примио награду за уништење тенка Леопард на фронту у Украјини

Првом руском војнику који је уништио немачки тенк Леопард на фронту у Украјини, уручена је новчана награда у износу од милион рубаља, односно близу 11.000 евра, саопштено је данас из руског Министарства одбране. Фото: Танјуг/AP Photo/Martin Meissner “У Националном медицинском истраживачком >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << центру за високе медицинске технологије у Вишњевском, руски војник Андреј Кравцов, који је уништио тенк Леопард током битке, награђен је новчаном наградом у износу од милион рубаља “, наводи се у саопштењу.
Како преноси РИА агенција, награду је Кравцову уручио сенатор из Новосибирске области Александар Карелин.
“Ове дивне награде за оне који наносе опипљиву штету непријатељу су плус за оно што држава ради. То је плус“, поручио је Карелин.
Агенција наводи да је награда уведена на иницијативу удружења предузетника “Брига за Сибир“, и да је, како се наводи, циљ награде да “додатно подстакне учеснике рата за уништавање тешке војне опреме из земаља НАТО“.
Finska: Parlamet dao podršku novom mandataru, na čelu vlade Peteri Orpo

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Први руски војник примио награду за уништење тенка Леопард на фронту у Украјини се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.