Мбапе: Заслужем да добијем „Златну лопту“, мислим да одговарам критеријумима

Izvor: GradskeInfo.rs, 20.Jun.2023, 15:25

Мбапе: Заслужем да добијем „Златну лопту“, мислим да одговарам критеријумима

Фудбалер Пари Сен Жермена Килијан Мбапе изјавио је да заслужује да добије „Златну лопту“, која се додељује најбољем играчу света, преноси Јуроспорт. Фото: Танјуг/AP/Jeremias Gonzales Мбапе је ове сезоне постигао 54 гола у дресу „светаца“ и репрезентације Француске. Он је претекао легендарног >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << сународника Жиста Фонтена по броју погодака у домаћим и међународним такмичењима у једној сезони.
Француска је синоћ победила Грчку 1:0 у мечу квалификација за Европско првенство, које ће наредне године бити одржано у Немачкој, а једини гол на овој утакмици постигао је Мбапе.
„Увек је тешко причати о индивидуалном трофеју, пошто мораш сам то да достигнеш и то је нешто што не мора да ‘прође’ у очима шире јавности. Нови критеријуми, ради се о некоме ко се истакао…. Мислим да одговарам овим критеријумима, па бих рекао да сам међу кандидатима. Али видећемо“, рекао је Мбапе за ТФ1.
„Златна лопта“ ће бити додељена 30. октобра, а поред Мбапеа кандидати су Лионел Меси, Ерлинг Халанд, Кевин Де Брујне и Винисијус Жуниор. Ова награда је прошле године припала сада већ бившем фудбалеру Реала Кариму Бенземи.
Hoselu: Dres Reala je najveća čast za mene, boriću se za ovaj grb

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Мбапе: Заслужем да добијем „Златну лопту“, мислим да одговарам критеријумима се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.