Трамп: Иванка и Џаред неће имати улоге у мојој могућој администрацији

Izvor: GradskeInfo.rs, 20.Jun.2023, 13:46

Трамп: Иванка и Џаред неће имати улоге у мојој могућој администрацији

Бивши амерички председник Доналд Трамп изјавио је да је бити главнокомандујући „превише болно за породицу“ и да због тога његова кћерка и зет Иванка Трамп и Џаред Кушнер неће имати улоге у могућој будућој председничкој администрацији. Фото: Танјуг/AP Photo/Evan Vucci Трампа (77) је >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << водитељ Фокс њуза Брет Бајер питао да ли би желео да Иванка Трамп и Џаред Кушнер поново буду поред њега у Белој кући ако би победио на председничким изборима 2024, на шта је бивши председник одговорио: „Не“.
Трамп је рекао да је његова породица прошла „кроз пакао“ од када је одлучио да се кандидује за председника и да никоме на свету у историји није било послато више судских позива, пренео је „Њујорк пост“. „Нико није прошао кроз оно што је прошла моја породица. Иванка је имала заиста успешну линију одеће, мислим, зарадила је богатство. Када сам ово урадио, она ју је затворила“, навео је Трамп о одлуци своје 41-годишње кћерке да угаси свој истоимени бренд одеће у јулу 2018. године, док је радила као саветница Беле куће.
Иванка Трамп је у новембру 2022. објавила да неће играти никакву улогу у председничкој кампањи свог оца 2024. и прескочила је почетак Трампове кампање на имању Мар-а-Лаго. „Волим свог оца много. Овога пута бирам да дам предност својој малој деци и приватном животу који стварамо као породица. Не планирам да се бавим политиком“, рекла је Иванка Трамп.
Кушнер, који је исто саветовао Трампа у Белој кући, наводно такође није показао интересовање за повратак на ту функцију.
Berlin: Šolc i Li razgovaraće o ratu u Ukrajini, trgovini i klimatskim promenama

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Трамп: Иванка и Џаред неће имати улоге у мојој могућој администрацији се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.