Време сутра претежно сунчано и топло

Izvor: GradskeInfo.rs, 20.Jun.2023, 13:01

Време сутра претежно сунчано и топло

У Србији ће време у среду, 21. јуна бити претежно сунчано и топло. после подне, уз локални развој облачности, у брдско-планинским пределима западне и јужне Србије, очекују се киша и краткотрајни пљускови са грмљавином, саопштио је данас Републички хидро-метеоролошки завод. Фото: >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Градске инфо Дуваће слаб и променљив ветар, а температуре ће се кретати од 13 до 34 степена.
Током ноћи на крајњем северу и североистоку Србије могућа је краткотрајна киша или пљусак са грмљавином. У Београду ће бити претежно сунчано и топло, дуваће слаб и променљив ветар, а температуре ће се кретати од 17 до 33 степена.
До петка ће се задржати претежно сунчано време, док ће за викенд доћи до наоблачења са кишом, пљусковима, грмљавином, падом температуре уз услове за локалну појаву непогода са градом и већом количином падавина за кратко време.
Од недеље ће само на северу бити претежно сунчано, а у осталим крајевима променљиво облачно, местимично са краткотрајном кишом и локалним пљусковима са грмљавином.
Претежно сунчано време очекује се у уторак и среду.
Ministarstvo odbrane pozvalo mlade da se prijave za oficirsku obuku (FOTO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Време сутра претежно сунчано и топло се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.