Нови ред вожње за поједине аутобуске линије почиње од сутра

Izvor: GradskeInfo.rs, 20.Jun.2023, 11:53

Нови ред вожње за поједине аутобуске линије почиње од сутра

ЈГСП „Нови Сад“ обавештава путнике да 21. 06. 2023. године ступа на снагу нови ред вожње „ЛЕТО 2023“, којим се распоред полазака усклађује са превозним потребама у наступајућем периоду године. Фото: Градске инфо Од наведеног датума укида се линија број 25 (Ж. станица – Зона север IV) >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и трајно се измештају одређена полазна стајалишта на терминалу код Железничке станице („Потковица). Због новоизграђених места за пуњаче електричних аутобуса на „Потковици“, измештају се полазна стајалишта за следеће градске и приградске линије:
– Линије 3А, 4, 5Н (смер од Железничке станице)
– Почетно стајалиште се измешта са терминала код Железничке станице на стајалиште БУЛЕВАР ОСЛОБОЂЕЊА/БУЛЕВАР ЈАШЕ ТОМИЋА (стајалиште које користе линије 7А, 10, 14, 15 и 19).
Линије 16, 20 (смер од Железничке станице)
– Почетно стајалиште се измешта са терминала код Железничке станице на стајалиште БУЛЕВАР ЈАШЕ ТОМИЋА/БУЛЕВАР ОСЛОБОЂЕЊА (стајалиште које користе линије број 11Б, 15, 17, 21, 30 и 35).
– Линије 64, 68, 69, 71, 72, 73, 74, 76 (смер од Железничке станице)
– Постојеће почетно стајалиште ЖЕЛЕЗНИЧКА СТАНИЦА се измешта на садашње стајалиште линија 3А, 4 и ЖЕЛЕЗНИЧКА СТАНИЦА.
Фото: ЈГСП Нови Сад Линије 51А, 51Б, 52
Полазно-долазно аутобуско стајалиште за приградске линије број 51А, 51Б и 52 у Ветернику измешта се из Школске улице на постојеће аутобуско стајалиште у Улици војводе Бојовића 57.
Фото: ЈГСП Нови Сад Veza koja će promeniti grad: Četvrti most na Dunavu ulazi u novu fazu razvoja (VIDEO)

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Нови ред вожње за поједине аутобуске линије почиње од сутра се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.