Кинески Хајсенс заинтересован за куповину Бошових фабрика у Русији

Izvor: GradskeInfo.rs, 20.Jun.2023, 11:32

Кинески Хајсенс заинтересован за куповину Бошових фабрика у Русији

Кинески произвођач електротехнике Хајсенс (Hisense) заинтересован је за куповину Бошових фабрика апарата за домаћинство у Русији. Фото: WikimediaCommons/Maurizio Pesce Према изворима руског Комерсанта, за куповину су заинтересовани кинески инвеститори, међу којима су кинески произвођачи електротехнике >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Мидеа и Хајсенс.
Један од извора наводи да се Хајсенс већ договорио преузимање, али из компаније Бош јављају да преговори још нису завршени.
У игри је био и непознати инвеститор из Турске. Стручњаци процењују да би цена ове транскације могла да буде између 41,3 и 47,8 милиона евра.
Američki berzanski indeksi u padu, evropski osciliraju

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Кинески Хајсенс заинтересован за куповину Бошових фабрика у Русији се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.