Izvor: GradskeInfo.rs, 20.Jun.2023, 11:20

Херардо Мартино преузима фудбалере Интера из Мајамија

Аргентински фудбалски тренер Херардо Тата Мартино преузеће Интер из Мајамија, преноси аргентински Тик спортс. Фото: WikimediaCommons/Eric.Jason.Cross Мартино ће на клупи Интера, који је у власништву бившег енглеског фудбалера Дејвида Бекама, да замени Фила Невила. Интер се налази на последњем >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << месту на табели Источне конференције МЛС лиге са само 15 бодова.
Мартино и Интер су постигли начелни договор, а званично саопштење се очекује у наредних неколико дана пошто аргентински тренер добије америчку визу.
Мартино би ако преузме екипу из Мајамија по трећи пут у каријери сарађивао са Лионелом Месијем, који је недавно објавио да ће да настави каријеру у Интеру. Аргентински тренер је са Месијем сарађивао у Барселони у сезони 2013/2014, а са каталонским клубом освојио је Суперкуп Шпаније. Он је потом преузео селекцију Аргентине, а поднео је оставку после пораза од Чилеа у финалу Купа Америке. Меси је био разочаран резултатима националног тима због чега је био на корак од повлачења из репрезентације Аргентине.
Мартино (60) је између осталих тренирао Колон, Либертад, Њуелс олд бојс, Барселону, Атланту, као и селекције Аргентине и Мексика.
Partizan menja travu na stadionu u Humskoj uz pomoć FSS

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Херардо Мартино преузима фудбалере Интера из Мајамија се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.