Вучић: Блискост и пријатељство Србије и Мађарске биће данас конкретизовани

Izvor: GradskeInfo.rs, 20.Jun.2023, 11:16

Вучић: Блискост и пријатељство Србије и Мађарске биће данас конкретизовани

Председник Србије Александар Вучић поручио је да ће стратешко партнерство, разумевање, међусобно уважавање, блискост и пријатељство Србије и Мађарске данас бити поново потврђени и конкретизовани новим споразумима и пројектима, на добробит свих наших грађана. Фото: Танјуг/Милош >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Миливојевић „Са Каталин Новак, Виктором Орбаном и Аном Брнабић договарамо велике и важне пројекте који ће дати дугорочан допринос расту и развоју Србије и Мађарске, али и обезбедити сигурност за наше грађане у временима која долазе. Тиме данас отварамо још једно поглавље у сарадњи и исписујемо нову историјску страницу у односима две земље“, написао је Вуццицх на инстаграм налогу будуцнострбијеав.
„Живело пријатељство Србије и Мађарске“, поручио је председник. Вучић и премијерка Србије Ана Брнабић састали су се данас са мађарским премијером Виктором Орбаном и председницом Мађарске Каталин Новак на Палићу.
Предвиђено је да се одржи седница Стратешког савета за сарадњу две земље после које ће уследити церемонија потписивања билатералних докумената.
Počeo sastanak državnog vrha Srbije i Mađarske na Paliću

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вучић: Блискост и пријатељство Србије и Мађарске биће данас конкретизовани се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.