Мађарска: Ухапшен Норвежанин под сумњом да је припремао терористички акт

Izvor: GradskeInfo.rs, 20.Jun.2023, 11:13

Мађарска: Ухапшен Норвежанин под сумњом да је припремао терористички акт

Држављанина Норвешке са пребивалиштем у Будимпешти ухапсили су прошле недеље припадници јединице за борбу против тероризма (ТЕК), под сумњом да је припремао терористички акт, саопштила је данас мађарска полиција. Фото: Pixabay/Hermann ТЕК је упозорен да је 45-годишњи мушкарац поставио >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << неколико видео снимака на интернету који указују на то да планира убиство.
На снимцима је углавном говорио на норвешком, иако је претио и на енглеском, преноси МТИ.
Мађарски истражитељи контактирали су норвешку полицију, где им је саопштено да је мушкарац више пута осуђиван у својој земљи за разне насилне и сексуалне злочине.
Он је ухапшен у кући коју је прошле среде изнајмио у Будимпешти, и одређен му је притвор. Полиција је запленила компјутер и пратећу опрему пронађену током претреса куће.
Himalajski glečeri mogli bi da izgube 80 odsto leda do 2100 godine (FOTO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Мађарска: Ухапшен Норвежанин под сумњом да је припремао терористички акт се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.