Министарство одбране позвало младе да се пријаве за официрску обуку (ФОТО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 20.Jun.2023, 11:11

Министарство одбране позвало младе да се пријаве за официрску обуку (ФОТО)

Министарство одбране позвало је данас заинтересоване младиће и девојке који до краја 2024. године навршавају до 30 година и завршили су основне академске студије цивилних факултета, да се пријаве за војностручно оспособљавање за резервне официре рода авијације. Фото: Танјуг/Министарство >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << одбране/Горан Станковић Конкурс је отворен до 31. јула а пријаве могу да се поднесу у центрима Министарства одбране, на шалтерима Поште Србије или на порталу еУправе. Фото: Танјуг/Министарство одбране/Горан Станковић Фото: Танјуг/Министарство одбране/Горан Станковић У саопштењу Министарства се појашњава да ће кандидати након што задовоље опште услове конкурса, медицинске, психолошке и безбедносне провере и савладају селективну падобранску и летачку обуку, имати прилику да седну у кабине авиона и хеликоптера ратног ваздухопловства и противваздухопловне одбране (РВ и ПВО). Фото: Танјуг/Министарство одбране/Горан Станковић Фото: Танјуг/Министарство одбране/Горан Станковић Младићи и девојке који успешно заврше шестомесечно оспособљавање моћи ће одмах да ступе у професионалну војну службу и да као официри рода авијације у јединицама РВ и ПВО наставе летачку обуку и добију звање пилота. Nikolić: Već podeljeno 10.000 vaučera za odmor u Srbiji

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Министарство одбране позвало младе да се пријаве за официрску обуку (ФОТО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.