Три цивила повређена у украјинском нападу дроновима камиказама на Нову Каховку

Izvor: GradskeInfo.rs, 20.Jun.2023, 10:46

Три цивила повређена у украјинском нападу дроновима камиказама на Нову Каховку

Три цивила су повређена, од којих један тешко, у данашњем украјинском нападу дроновима камиказама на град Нова Каховка на југу Херсонске области који контролише Русија. Фото: Танјуг/AP Photo ТАСС је јавио, позивајући се на локалне руске власти, да се напад догодио јутрос.
„Јутро >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у Новој Каховки почело је нападом камиказа дронова. Цивили су повређени и сада су хоспитализовани“, рекао је портпарол оперативног штаба, прецизирајуц́и да је 35-годишња жена у тешком стању.
Blinken: SAD i Kina nastavljaju razgovore o oslobađanju tri pritvorena Amerikanca

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Три цивила повређена у украјинском нападу дроновима камиказама на Нову Каховку се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.