Кајл Вокер жели да продужи уговор са Манчестер ситијем

Izvor: GradskeInfo.rs, 20.Jun.2023, 10:34

Кајл Вокер жели да продужи уговор са Манчестер ситијем

Фудбалер Манчестер ситија и енглески репрезентативац Кајл Вокер изјавио је да жели да остане у клуб иако је добио понуду Бајерна, преносе британски медији. Фото: Танјуг/AP Photo/Kirsty Wigglesworth Скај Немачка је раније пренео да напредују преговори између Бајерна и Вокера, пошто шампион >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Бундеслиге жели да енглески фудбалер игра за клуб из Минхена. Међутим, Вокер жели да остане у Манчестер ситији и продужи уговор са актуелним шампионом Премијер лиге.
Вокер има уговор са Манчестер ситијем до јуна наредне, а руководство енглеског клуба више пута је поновило да не жели да га прода.
Вокер је 2017. године из Тотенхема прешао у Манчестер сити, а са овим клубом освојио је пет титула у Премијер лиги, Лигу шампиона, два ФА купа и четири Лига купа. Он је ове сезоне одиграо 39 мечева за „грађане“ у свим такмичењима.
Košarkašice Srbije večeras igraju protiv Velike Britanije u osmini finala Evropskog prvenstva

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Кајл Вокер жели да продужи уговор са Манчестер ситијем се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.