Кошаркашице Србије вечерас играју против Велике Британије у осмини финала Европског првенства

Izvor: GradskeInfo.rs, 20.Jun.2023, 10:27

Кошаркашице Србије вечерас играју против Велике Британије у осмини финала Европског првенства

Женска кошаркашка репрезентација Србије игра вечерас од 21 час у Љубљани против селекције Велике Британије меч осмине финала Европског првенства. Фото: Танјуг/AP /Mark Baker Србија је у првом колу групне фазе ЕП победила Турску 71:63, а потом је надиграла Словачку 90:52. Изабранице Марине >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Маљковић су у трећем колу изгубиле од Мађарске 81:75 и освојиле друго место у групи Д.
Победник меча између Србије и Велике Британије играће у четвртфиналу против Белгије.
Кошаркашица Србије Ивон Андерсон изјавила је да је свака наредна утакмица као финале.
„Сада је свака утакмица финале. Знамо шта су предности противника али не познајемо их довољно. Мислим да ће утакмица више зависити од тога како ми одиграмо. Морамо да одиграмо паметније у нападу и у одбрани“, изјавила је Андерсон.
Кошаркашице Србије бране титулу европског шампиона, пошто су пре две године у финалу савладале Француску 63:54.
Fudbaleri Srbije večeras igraju sa Bugarskom u meču kvalifikacija za EP 2024.

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Кошаркашице Србије вечерас играју против Велике Британије у осмини финала Европског првенства се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.