Кошаркаши Црвене звезде и Партизана вечерас играју четврти меч финала АБА лиге

Izvor: GradskeInfo.rs, 20.Jun.2023, 09:17

Кошаркаши Црвене звезде и Партизана вечерас играју четврти меч финала АБА лиге

Kошаркаши Црвене звезде и Партизана играће вечерас од 19 сати у дворани „Александар Николић“ четврти меч финала плеј-офа АБА лиге. Фото: Танјуг/Милош Миливојевић Партизан води 2:1 у финалној серији, која се игра на три победе.
Тренер кошаркаша Црвене звезде Душко Ивановић >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << изјавио је да његов тим очекује још тежи посао него у трећем мечу.
„То значи да ћемо тај меч морати да одиграмо са још више енергије, чврстине. Још једном користим прилику да позовем наше навијаче да спортски навијају, да бодре наш тим, да не вређају никога и посебно да не убацују апсолутно ништа на терен, јер је предност домаћег терена громогласно навијање са трибина. Бодрите и подржавајте наше играче, али фер спортски и коректно, јер само тако можемо да дођемо заједно до циља“, истакао је Ивановић.
Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић изјавио је да се нада да ће његов тим вечерас бити хладнокрвнији.
„Надамо се да ћемо бити спремнији и да ћемо бити хладнокрвнији. Знамо да је испред нас велика прилика, још једна утакмица. Морамо играти добро константно током свих 40 минута“, истакао је Обрадовић.
Дисциплински судија АБА лиге Хрвоје Видан казнио је Црвену звезду новчано са 25.000 евра и затварањем дела трибина због инцидената на трећем мечу финала плеј-офа. Звезда ће у вечерашњем мечу морати да затвори део трибина уз сам терен и поред клупе гостију.
Уједно, са по 2.000 евра кажњени су првотимци Партизана Јам Мадар, због непристојног гестикулирања и Џејмс Нанели због расправе са навијачем.
Словенци Саша Пукл и Матеј Болтаузер и Јосип Радојковић из Хрватске судиће вечерашњи меч између Црвене звезде и Партизана.
Евентуална мајсторица је на програму у четвртак од 20 сати у „Штарк арени“.
Kecmanović eliminisan na startu ATP turnira u Londonu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Кошаркаши Црвене звезде и Партизана вечерас играју четврти меч финала АБА лиге се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.