Индијски премијер Моди ове недеље у посети САД

Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Jun.2023, 18:12

Индијски премијер Моди ове недеље у посети САД

Индијски премијер Нарендра Моди ове недеље иде у посету Сједињеним Америчким Државама која би могла да доведе до дубље билатералне сарадње у одбрамбеној индустрији и у области високе технологије. Фото: Танјуг/АР/Manish Swarup Очекује се да ће посета Индији омогућити приступ америчким >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << технологијама које Вашинтон ретко дели са савезницима, наводи Ројтерс.
Поред тога, америчка администрација жели да одвоји Индију од Русије, њеног традиционалног партнера.
„Ово је прекретница у нашим односима. Реч је о веома значајној посети“, рекао је индијски министар спољних послова Винај Кватра.
Keri: SAD i Kina moraju sarađivati na polju klime

Преузмите андроид апликацију.
 
Чланак Индијски премијер Моди ове недеље у посети САД се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.