Милатовић позван да посети Украјину

Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Jun.2023, 14:45

Милатовић позван да посети Украјину

Председник Црне Горе Јаков Милатовић разговарао је данас у Подгорици са амбасадором Украјине Олегом Герасименком, који му је уручио позив да посети Украјину. PФото: Танјуг/MEDIA BIRO/bs “Позив да посетим Украјину примио сам уз жељу да се рат у тој земљи што пре оконча”, написао је >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Милатовић на Твитеру.
Навео је да је у разговору са Герасименком подсетио сам да је Црна Гора отворила своја врата украјинским избеглицама, пружајући им несебично уточиште, здравствену заштиту, приступ тржишту рада, и истакао да ће Црна Гора наставити да подржава Украјину, као и до сада.
Demokrate očekuju da će biti deo nove vlade Crne Gore i neće insistirati na funkcijama

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Милатовић позван да посети Украјину се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.