Кајл Вокер договорио трансфер у Бајерн

Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Jun.2023, 14:43

Кајл Вокер договорио трансфер у Бајерн

Фудбалер Манчестер ситија и енглески репрезентативац Кајл Вокер договорио је трансфер у редове шампиона Бундеслиге Бајерна, објавио је Скај спортс. Фото: Танјуг/AP Photo/Kirsty Wigglesworth Вокер, који игра на позицији десног бека, одлучио је да напусти клуб из Манчестера, пошто је свестан >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << да у наредној сезони неће бити стартер у Манчестер ситију.
Тренер Бајерна Томас Тухел изузетно цени квалитете Вокера, који по потреби може да игра и као штопер у варијанти формација 3-5-2 или 3-4-3. Вокер је ове сезоне са Манчестер ситијем освојио Премијер лигу, ФА куп и Лигу шампиона. Он је члан клуба из Манчестера од 2017. године, а ове сезоне одиграо је 39 утакмица у свим такмичењима. За Енглеску је наступио на 75 мечева.
Holandski fudbaler Kvinsi Promes osuđen na 18 meseci zatvora

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Кајл Вокер договорио трансфер у Бајерн се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.