Османи: Спорови Приштине са ЕУ и САД морају да се превазиђу

Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Jun.2023, 12:29

Османи: Спорови Приштине са ЕУ и САД морају да се превазиђу

Председница привремених приштинских институција Вјоса Османи изјавила је данас да се нада да ће тренутни спорови Приштине са Европском унијом и Сједињеним Америчким Државама бити превазиђени. Фото: Танјуг/AP Photo/Jean-Francois Badias Она је током посете Берлину да је време да се пронађу >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << трајна решења, преноси албански Јуроњуз.
Она тврди да је одговорност за насталу ситуацију на Србији, као и да се председник Србије Александар Вучић враћа „старој стратегији“ која ствара кризу за кризом чиме блокира „успех и спровођење договора у дијалогу“.
Говорећи о повлачењу тзв. Косовске полиције, Османи је рекла да је Приштина предложила да се направи заједничка безбедносна процена заједно са Кфором и Еулексом.
Rama: Ukoliko Srbija uskoro ne pusti kosovske policajce, naši odnosi će zahladneti

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Османи: Спорови Приштине са ЕУ и САД морају да се превазиђу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.