Терзић: Амбиције и циљеви су као и увек највећи, желимо добар резултат у Лиги шампиона

Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Jun.2023, 12:23

Терзић: Амбиције и циљеви су као и увек највећи, желимо добар резултат у Лиги шампиона

Генерални директор фудбалског клуба Црвена звезда Звездан Терзић рекао је данас, на почетку припрема екипе за нову сезону, да су циљеви као и увек највећи, освајање домаћих трофеја и што бољи резултат у Лиги шампиона. Фото: Танјуг/Милош Миливојевић „Окупили смо се на почетак >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << припрема за нову сезону, а амбиције су као и увек велике. Свесни смо обавеза које тражи велики клуб, циљеви су нова титула, што више победа и добар резултат у Лиги шампиона“, рекао је Терзић.
Он је подсетио да је у клуб стигао на данашњи дан пре девет година. „Данас ми је девет година у Звезди, некад смо у ово време чекали жреб за прво коло квалификација, сад 19. септембра играмо први утакмицу у Европи, и групи Лиге шампиона“, додао је Терзић.
О новом тренеру и играчком кадру, Терзић је рекао да је Барак Бахар дошао да би променио игру и екипу.
Фото: Танјуг/Милош Миливојевић „Данас смо представили новог тренера, Барака Бахара, од кога очекујемо много у наредним годинама. Промене у тиму се дешавају, после једне успешне ере, многи играчи који су годинама ту су отишли или ће отићи. Очекујемо значајно реновирање играчког кадра, са шест или седам нових играча у стартној постави, то је била тренерова жеља и ми смо је испоштовали. Све што смо хтели у прелазном року успели смо, бићемо бржи, млађи, јачи наредне сезоне“, додао је генерални директор Црвене звезде.
За бившег капитена „црвено-белих“ Милана Борјана, Терзић је имао само речи хвале. „Са Борјаном смо имали дугорочне планове, много је дао Звезди, али нови тренер га није видео у плановима иако смо ми лане са њим потписали нови уговор и рачунали најозбиљније на њега. Отишао је на позајмицу, али ће се вратити и као део екипе, а у будућности ће сигурно бити део клуба на руководећим позицијама“, истакао је Терзић.
Терзић је изјавио да не очекује занимљиву трку за титулу шампиона Србије.
„Можда није спортски ово што ћу рећи, али Црвена звезда је толико одмакла свим српским клубовима да не видим да било ко може да нас угрози. Само ове године ћемо приходовати 50 милиона евра, тако да смо далеко испред свих у сваком погледу“, закључио је Терзић.
Bahar: Moramo da radimo vredno, ne volim puno da pričam, nego da radim

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Терзић: Амбиције и циљеви су као и увек највећи, желимо добар резултат у Лиги шампиона се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.