Фудбалери Партизана почели припреме за нову сезону

Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Jun.2023, 11:01

Фудбалери Партизана почели припреме за нову сезону

Фудбалери Партизана су данашњим тренингом у Спортском центру Телеоптик у Београду почели припреме за нову сезону, саопштили су „црно-бели“. Фото: Танјуг/AP/Darko Vojinovic Први тренинг са екипом Партизана водио је шеф стручног штаба Игор Дуљај. Фудбалери Партизана су претходних дана >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << обављали лекарске прегледе.
Играчи Партизана су тренинг почели у теретани где су их чекали кондициони тренери Миша Филиповић и Александар Томић, као и помоћни тренери Алберт Нађ, тренер голмана Ђорђе Пантић, Бојан Завишић, Бруно Фидалго.
Фудбалери Партизана који су са својим националним селекцијама прикључиће се тиму по договореном распореду, док се током недеље очекује долазак Бибарса Натха и Рикарда Гомеша. Са позајмице се вратио Никола Терзић.
Партизан је навео да су првом тиму прикључени омладинци – Богдан Марчетић, Милан Алексић, Немања Трифуновић и Ђорђе Михајловић.
Партизан ће наредне сезоне играти у трећем колу квалификација за Лигу конференција.
Modrić još ne želi da saopšti da li će i dalje igrati za Hrvatsku

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Фудбалери Партизана почели припреме за нову сезону се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.