Медији: Грег Поповић остаје још три године у Сан Антонију

Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Jun.2023, 10:40

Медији: Грег Поповић остаје још три године у Сан Антонију

Тренер кошаркаша Сан Антонија Грег Поповић требало би да потпише уговор са Спарсима до јуна 2026. године, преносе амерички медији. Фото: Танјуг/AP/Eric Gay Поповић (74) би требало да добије 42 милиона долара за нови, трогодишњи уговор са екипом Сан Антонија.
Он је Сан Антонио преузео >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << 1996. године, а са Спарсима је освојио пет титула у НБА лиги. Поповић је три пута у каријери био проглашен за тренера године у НБА лиги.
Сан Антонио није успео ове сезоне да избори плеј-оф, пошто је остварио 22 победе уз 60 пораза.
Tibo Kurtoa nezadovoljan statusom napustio trening kamp reprezentacije Belgije

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Медији: Грег Поповић остаје још три године у Сан Антонију се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.