Тибо Куртоа незадовољан статусом напустио тренинг камп репрезентације Белгије

Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Jun.2023, 10:32

Тибо Куртоа незадовољан статусом напустио тренинг камп репрезентације Белгије

Голман Реала Тибо Куртоа напустио је тренинг камп репрезентације Белгије, пошто је незадовољан статусом у националном тиму „црвених ђавола“, преноси британски Дејли мејл. Фото: Танјуг/AP Photo/Alvaro Barrientos Куртоа је био на голу Белгије пре два дана на мечу са Аустријом (1:1) у мечу >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << квалификација за Европско првенство, које ће бити одиграно наредне године у Немачкој.
Међутим, голман Реала се дан касније није појавио у тренинг кампу националног тима, пошто је, према писању белгијских медија, саиграчима рекао да је љут јер није био капитен на мечу са Аустријом. На овом дуелу капитенску траку је носио Ромелу Лукаку, пошто Кевин де Брујне није играо. Голман Реала је после ремија са Аустријом наводно направио хаос, пошто се посвађао са појединим саиграчима у свлачионици.
Белгијски медији наводе да је Куртоа требало да буде капитен националног тима на сутрашњем мечу против Естоније у квалификацијама за ЕП 2024. Селектор Белгије Доменико Тедеско није желео да коментарише новонасталу ситуацију. Куртоа (31) је за репрезентацију Белгије наступио на 102 меча.
Ferstapen pobedio u Montrealu za jubilarni 100. trijumf Red Bula

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Тибо Куртоа незадовољан статусом напустио тренинг камп репрезентације Белгије се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.