Формирана нова влада у Кувајту

Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Jun.2023, 07:46

Формирана нова влада у Кувајту

У Кувајту је формирана нова влада, на чијем челу ће остати шеик Ахмад Наваф ал Ахмад ал Сабах, известила је кувајтска државна новинска агенција КУНА. Фото: Танјуг/AP/Jaber Abdulkhaleg
Како преноси Ројтерс, бизнисмен Сад ал Барак именован је за новог министра нафте, у влади која броји >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << 15 министара, док је на место министра финансија поново изабран Манаф Абдулазиз ал Хајри.

На место министра одбране именован је шеик Ахмад ал Фахад ал Ахмед ал Сабах.
Кувајт има резерве нафте које су међу највећим у свету, али политичке препирке и институционални застој ометају инвестиције и реформе које, како наводи агенција, за циљ имају смањење великог ослањања на приходе од нафте.
Поново распуштен парламент Кувајта

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Формирана нова влада у Кувајту се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.