Додик: Подржимо Вучића у борби за КиМ, напади на њега му само дижу популарност

Izvor: GradskeInfo.rs, 18.Jun.2023, 20:45

Додик: Подржимо Вучића у борби за КиМ, напади на њега му само дижу популарност

Председник Републике Српске Милорад Додик подржао је данас Председника Србије Александра Вучића у његовој борби за опстанак српског народа на Косову и Метохији и рекао да ће они који га нападају, на тај начин само подићи његову популарност и подршку коју ужива међу народом >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у Србији и Републици Српској и додатно их окупити и ујединити око заједничких идеја. Фото: Танјуг/Зоран Жестић „У овом тренутку веома важном за Србију и Србе, поготово на Косову и Метохији, веома је важно да се окупимо око наших главних преговарача и да у том погледу апсолутно дамо подршку председнику Александру Вучићу, за кога сам потпуно сигуран да се искрено бори за КиМ, као што сам сигуран и за Републику Српску и могу то да посведочим“, рекао је Додик за Тањуг.
Оценио је да ће напади на Вучића додатно ујединити људе у борби за опстанак српског народа на КиМ и Републици Српској и окупити око свих заједничких идеја.
„Они који нападају могу само да подигну популарност Вучићу међу нашим народом и ако им је то циљ онда то и постижу. А када видим ко га и напада и са које стране то долази, знам да ће борба за Србе с његове стране бити још већа и зато има нашу неподељену подршку. Моју личну и целе Републике Српске“, закључио је Додик.
Od utorka prijava za novi krug vaučera od po 5.000 dinara

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Додик: Подржимо Вучића у борби за КиМ, напади на њега му само дижу популарност се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.