Краљ Чарлс одао признање Ани Винтур и Роксанди Илинчић

Izvor: GradskeInfo.rs, 18.Jun.2023, 19:28

Краљ Чарлс одао признање Ани Винтур и Роксанди Илинчић

Британски краљ Чарлс одао је данас признање модној креаторки Рокснади Илинчић и новинарки Ани Винтур за заслуге у модној индустрији.
Како преноси портал „Women Wears Daily“, краљ је поводом свог првог званичног рођендана, поред њих одао почаст и другим јавним личностима из света >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << уметности, укључујући песнике Мартина Ејмиса, Ијана Макјуана и Бена Окрија. Фото: Танјуг/AP/Alastair Grant Српска модна креаторка која живи и ради у Лондону, Роксанда Илинчић, као и новинарка Ана Винтур, добиле су признања у свету моде.
Винтурова је носилац титуле даме и поседује Орден Британског царства, а почаст коју јој је доделио Чарлс сматра се великим признањем, те се она тако нашла у групи људи као што су и Елтон Џон и Пол Мекартни.
Портал наводи да је одавање почасти поводом краљевог рођендана резервисано за оне “који су дали велики допринос уметности, науци, медицини или влади у дугом временском периоду“.
Stoltenberg: Mir u Ukrajini – da, ali ne da Rusija diktira uslove

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Краљ Чарлс одао признање Ани Винтур и Роксанди Илинчић се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.