Српски привредници од уторка на сајму прехрамбене индустрије у Ријаду

Izvor: GradskeInfo.rs, 18.Jun.2023, 18:34

Српски привредници од уторка на сајму прехрамбене индустрије у Ријаду

Привредници из Србије наступиће на Међународном сајму прехрамбене индустрије „The Saudi food show 2023“ који се од 20. до 22. јуна одржава у Ријаду у Саудијској Арабији, а њихов наступ на националном штанду Србије организују Развојна агенција Србије (РАС) и Привредна комора Србије (ПКС). Фото: >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Градске инфо Привредна комора је објавила да ће наши произвођачи имати прилику да први пут представе своје производне програме у оквиру националног штанда Србије, те да тржиште Саудијске Арабије представља једно од најпривлачнијих тржишта на Блиском истоку и шансу за српске компаније за већи извоз пољопривредних производа на саудијско тржиште.
Сајам „Тхе Сауди фоод схоw 2023“ је водеће место на коме се произвођачи сусрећу са представницима највећих малопродајних ланаца, увозницима и дистрибутерима, као и новим трендовима у прехрамбеној индустрији.
Планирано је да њему учествује више од 500 излагача а очекује се посета око 14.000 стручних посетилаца.
Pale cene kukuruza i pšenice na Produktnoj berzi, obim prometa smanjen za petinu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Српски привредници од уторка на сајму прехрамбене индустрије у Ријаду се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.