Вучић вечерас у Копненој зони безбедности, обилази војнике и полицајце

Izvor: GradskeInfo.rs, 18.Jun.2023, 18:26

Вучић вечерас у Копненој зони безбедности, обилази војнике и полицајце

Председник Србије и врховни командант Војске Србије Александар Вучић обићи ће вечерас војне и полицијске формације у Копненој зони безбедности (КЗБ), потврђено је Тањугу у Председништву Србије. Фото: Танјуг/ Тара Радовановић Вучић је раније данас, коментаришући ситуацију на >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << КиМ, рекао да ће Србија сама доносити одлуке, да се неће консултовати ни са ким и да нема обавезе ни према коме.
Председник Србије рекао је да ће одлучити да ли ће ићи на састанак у Брисел поводом ситуације на КиМ, као и да ће то бити тактичка одлука, пошто дијалог са Аљбином Куртијем не постоји.
Он је рекао да се у том дијалогу тражи само да српска страна нешто попусти, али да нема више шта.
Он је нагласио да Србија све време тражи да се повуку специјалне снаге са севера КиМ и лажни градоначелници из општина које им ни по чему не припадају, а да се људи на малтретирају и не упуцавају, као и да буду пуштени сви невини Срби.
Vučić: Uvek smo bili krivci, pa makar nikakve krivice nemali

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вучић вечерас у Копненој зони безбедности, обилази војнике и полицајце се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.