Никола Јокић се појавио на коњичким тркама у Сомбору

Izvor: GradskeInfo.rs, 18.Jun.2023, 16:53

Никола Јокић се појавио на коњичким тркама у Сомбору

Најбољи кошаркаш финала НБА лиге Никола Јокић појавио се данас на коњичким тркама у Сомбору, где учествују и коњи из његове штале „Дрим кечер“. Фото: Танјуг/Синиша Копуновић После прославе првог шампионског прстена у историји Денвер Нагетса, параде на улицама главног града >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Колорада и изласка у дискотеку са саиграчима, Јокић је у субоу са супругом Наталијом, ћерком Огњеном допутовао у Србију.
На хиподрому у Сомбору окупио се велики број љубитеља коња и касачких спортова, али и Јокићевих симпатизера.
Никола је нешто после 15:30 сам дошао на хиподром да испрати једну од трка која је била на програму, а у којој је учествовао један од његових коња. Јокића су присутни поздравили аплаузима и овацијама, узвикујући: „МВП, МВП, МВП!“.
Јокић је после поменуте трке напустио хиподром, али ће се по незваничним информацијама појављивати у току дана кад год учествују коњи из његовог грла.
Други касачки дан почео је у 15 часова, где ће на програму бити девет трка од којих се издвајају две: 22. трчање за пехар града Сомбора и 69. трчање за пробни српски касачки дерби.
Претходне две године награда „Пехар града Сомбора“ отишла је у руке грлу Брено Лаумар, штале „Дрим кечер“.
Garnet: Jokić najskromniji košarkaš kojeg sam ikada video, on je jedinstven

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Никола Јокић се појавио на коњичким тркама у Сомбору се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.