Ђерлек и Хот сутра у Тутину потписују уговор о суфинансирању пројеката

Izvor: GradskeInfo.rs, 18.Jun.2023, 15:28

Ђерлек и Хот сутра у Тутину потписују уговор о суфинансирању пројеката

Министар за равномерни регионални развој Един Ђерлек и председник општине Тутин Салих Хот потписаће сутра Уговор о суфинансирању пројеката од значаја за регионални раст у регионалним областима и јединицама локалних самоуправа. Фото: Танјуг/Димитрије Николић Како је саопштено >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << из Кабинета министра, након потписивања уговора, у Скупштинској сали Општине Тутин, потписници ће дати изјаве за медије.
Кабинет министра за равномерни регионални развој, у оквиру Програма за подстицања регионалног раста у Републици Србији у 2023. години, определио је 16,9 милиона динара за пету фазу изградње општинске управе Тутин, подсећа се у саопштењу.
Situacija sa poplavama u Čačku i Novom Pazaru stabilizovana

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ђерлек и Хот сутра у Тутину потписују уговор о суфинансирању пројеката се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.