КК Црвена звезда: Улаз у халу са фалсификованим улазницама неће бити омогућен

Izvor: GradskeInfo.rs, 18.Jun.2023, 15:19

КК Црвена звезда: Улаз у халу са фалсификованим улазницама неће бити омогућен

Кошаркашки клуб Црвена звезда саопштио је данас да је дошао до сазнања да су се уочи трећег меча финала плеј-офа АБА лиге против Партизана појавиле фалсификоване улазнице, које појединци покушавају да продају навијачима. Фото: Градске инфо У саопштењу Црвена звезда позива >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << навијаче на опрез и додаје да са фалсификованим картама улаз у халу неће бити омогућен.
„Обавештевамо све навијаче Црвене звезде да за вечерашњу утакмицу не постоје онлајн улазнице – одштампане са „QR“ кодом, већ само регуларне „tickets.rs“ карте купљене на благајни. Улаз у халу неће бити дозвољен без валидне карте за вечерашњу утакмицу. Сваки покушај било какве малверзације са улазницама биће санкционисан од стране обезбеђења и органа реда. Навијајте фер и спортски и будите уз Црвену звезду“, наведено је из Црвене звезде.
Утакмица између Црвене звезде и Партизана биће одиграна вечерас од 20.30 сати у дворани „Александар Николић“. Партизан води 2:0 у финалној серији АБА лиге, која се игра на три победе.
Košarkaši Crvene zvezde i Partizana večeras igraju treći meč finala ABA lige

Преузмите андроид апликацију.
Чланак КК Црвена звезда: Улаз у халу са фалсификованим улазницама неће бити омогућен се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.