Мбапе: Остајем сигурно и наредне сезоне у Пари Сен Жермену

Izvor: GradskeInfo.rs, 18.Jun.2023, 13:46

Мбапе: Остајем сигурно и наредне сезоне у Пари Сен Жермену

Фудбалер Пари Сен Жермена Килијан Мбапе изјавио је да ће сигурно и наредне сезоне играти за клуб из Париза и додао да ће у јуну 2024. да одлучи где ће потом да настави каријеру, преноси Телефут. Фото: Танјуг/AP/Jeremias Gonzales Мбапе је недавно објавио да је обавестио челнике Пари Сен Жермена >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << да неће да активира клаузулу у уговору о продужењу сарадње са „свецима“ до јуна 2025. године. Француски репрезентативац би могао на крају наредне сезоне да напусти ПСЖ без обештећења.
„Остаћу у Пари Сен Жермену и наредне сезоне, а онда ћу у јуну 2024. одлучити тек о својој будућности. Много ствари може да се догоди у једној години, посебно у клубу као што је ПСЖ“, рекао је Мбапе.
Интересовање за нападача ПСЖ-а показао је Реал. Он се тренутно налази на припремама са селекцијом Француске уочи меча са Грчком у квалификацијама за Европско првенство 2024. године.
Мбапе (24) је у ПСЖ стигао 2017. из Монака. Он је ове сезоне за шампиона Француске одиграо 43 меча и постигао је 41 гол у свом такмичењима.
Mančester junajted nudi Evertonu 45 miliona funti za Džordana Pikforda

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Мбапе: Остајем сигурно и наредне сезоне у Пари Сен Жермену се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.