Рогов: Успех украјинске контраофанзиве, враћено једно село у Запорошкој области

Izvor: GradskeInfo.rs, 18.Jun.2023, 13:41

Рогов: Успех украјинске контраофанзиве, враћено једно село у Запорошкој области

Званичник Русије у Запорошкој области и лидер покрета Ми смо уз Русију Владимир Рогов признао је данас да је Украјина поново заузела једно село на југу Запорошке области у оквиру своје контраофанзиве. Фото: Pixabay/Joa70 Рогов рекао је да су украјинске снаге заузели насеље Пјатихатки >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и укопале се на освојеној локацији под атриљерисјком ватром руских снага, преноси Ројтерс.
„Непријатељски напади у таласима дали су резултате, упркос огромним губицима. Настављају се тешке борбе у тој области“, рекао је Рогов у апликацији за размену порука Телеграм.
Украјинска страна није коментарисала ове наводе, а Ројтерс није могао самостално да потврди тачност изјаве Рогова.
Званична Москва тврди да њене снаге наносе велике губитке украјинским снагама, а председник Русије Владимир Путин рекао је прошле недеље да украјинска контраофанзива нема „никакве шансе“ за успех.
Raste broj žrtava poplava nakon uništenja brane Kahovka u Ukrajini

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Рогов: Успех украјинске контраофанзиве, враћено једно село у Запорошкој области се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.