Вучић: Захтевам од Владе одговорнији и марљивији приступ поводом поплава

Izvor: GradskeInfo.rs, 18.Jun.2023, 12:29

Вучић: Захтевам од Владе одговорнији и марљивији приступ поводом поплава

Председник Србије Александар Вучић рекао је данас да од Владе Републике Србије захтева одговорнији и марљивији приступ поводом поплава, као и да сви треба да иду на терен, од председнице владе до других и да моли да се изађе са већим наплатама за људе који су претрпели штету. Фото: >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Танјуг/ОМК Муп Републике Србије „2014. године смо готово у 70 општина имали поплаве, 63 општине сам обишао тада. И то није да одете да будете 10 минута на том месту и да напустите место. Идите разговарајте са народом. Разговарајте са људима, направите тимове, нема шта Благојевићу да радиш у Београду, да седиш, иди да разговараш са људима. Сви на терен, од председнице владе Србије до свих других, то је мој захтев, није моја молба“, рекао је председник.
Он је на конференцији за медије додао да је његова молба, уколико је могуће, да се изађе са већим наплатама за људе који су претрпели штету и да је то пре свега молба за Министарство финансија, да се издвоји новац да се штете санирају, да народ види да су са њима. „Мени није проблем, ја ћу да обиђем неколико општина, али то морате ви да радите, то је ваш посао, бићу заузет са КиМ наредних дана. Сутра ми је Виктор Орбан (мађарски премијер) овде, прекосутра долази кубански председник (Мигел Дијаз-Канел) , у уторак он стиже и среду је овде“, додао је он.
Vesić: Novi most u Mrčajevcima do godinu i po dana, u Adranima za četiri meseca

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вучић: Захтевам од Владе одговорнији и марљивији приступ поводом поплава се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.