Оптимизација реда летења Ер Србије у наредним данима

Izvor: GradskeInfo.rs, 18.Jun.2023, 11:53

Оптимизација реда летења Ер Србије у наредним данима

Ер Србија саопштила је данас да је принуђена да у наредном периоду реорганизује и оптимизује саобраћај у својој мрежи дестинација, тако да у предстојећим данима може доћи до промене типа авиона који је планиран за лет, одлагања, па и отказивања појединих летова. Фото: Танјуг/Ана >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Спремо Српска авиокоманија принуђена је на реорганизацију саобраћаја услед, како је навела, комбинованог деловања већег броја неповољних фактора, пре свега каснијег уласка у флоту појединих авиона који су били планирани и каснијег изласка са радова неколико авиона због успореног ланца снабдевања резервних делова на глобалном нивоу.
Ер Србија наводи да може доћи и до фазних кашњења услед великих проблема појединих аеродрома са њиховим људством, неповољних временских услова и последичног губљења слотова. „Ипак, надлежне службе српске националне авио-компаније континуирано прилагођавају саобраћај постојећим ресурсима тако да буде што мање одступања и да се саобраћај обави што је могуће више у складу са планираним редом летења“, саопштила је Ер Србија.
Ер Србија предузима све што је у њеној моћи да се саобраћај нормализује што је пре могуће и извињава се свим путницима на које су утицале или ће утицати евентуалне промене типа авиона или одступања од планираног реда летења.
О евентуалним променама у реду летења појединих летова, путници са тих летова биће благовремено обавештени путем и-мејл или СМС порука, односно преко својих путничких агената, уколико су карте купили од њих, наводи се у саопштењу. За више информација, путници се моле да позову Контакт центар Ер Србије на 0800 111 528 из Србије, на +381 11 311 21 23 из иностранства, да посете веб-сајт аирсербиа.цом или странице Ер Србије на друштвеним мрежама.
Čadež i Rafuna: Privreda ne sme da stane, omogućiti poslovanje bez barijera

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Оптимизација реда летења Ер Србије у наредним данима се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.