Гарнет: Јокић најскромнији кошаркаш којег сам икада видео, он је јединствен

Izvor: GradskeInfo.rs, 18.Jun.2023, 11:50

Гарнет: Јокић најскромнији кошаркаш којег сам икада видео, он је јединствен

Некадашњи амерички кошаркаш Кевин Гарнет изјавио је да је одушевљен скромношћу играча Денвера Николе Јокића. Фото: Танјуг/AP Photo/Jack Dempsey Јокић је освојио титулу са екипом Денвера у НБА лиги. Денвер је у финалној серији тријумфовао против Мајамија 4:1. Јокић је проглашен за најкориснијег >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << играча (МВП) финалне серије.
„Никад нисам видео играча који је управо освојио НБА прстен и да је био једноставно – поспан. Више га је занимала ћеркица, био је искључен. Био је оно што ми кажемо ‘искључен’. Не питаш таквог играча ништа, колена су му већ у леду, ми то зовемо ‘искључен’ и он је био. Био је као не, имам авион, одлазим ујутру. Кажу му: Али имамо параду. Најскромнија ствар коју сам видео“, рекао је Гарнет у разговор са Полом Пирсом у подкасту „Шоутајм баскетбал“.
Јокић је у суботу са породицом допутовао у Србију. „Посао је завршен, посао је завршен, ја сам отишао. Готово је, немам више обавеза. Причате о паради? Каква парада. Никад нисам то видео, он је један једини. Он је јединствен, никада нисам видео тако нешто. Никада нисам видео да се прави шампионска фотографија, а да је најбољи играч у трећем реду на слици. Погледајте добро ту слику“, закључио је Гарнет.
Košarkašice Srbije igraju danas protiv Mađarske na EP u Ljubljani

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Гарнет: Јокић најскромнији кошаркаш којег сам икада видео, он је јединствен се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.