Тамара Вучић у Мерошини отворила изложбу слика „Нешто лепо“

Izvor: GradskeInfo.rs, 18.Jun.2023, 11:40

Тамара Вучић у Мерошини отворила изложбу слика „Нешто лепо“

Супруга председника Србије Александра Вучића, Тамара Вучић, посетила је општину Мерошина, где је отворила изложбу слика „Нешто лепо“, младог уметника Данила Ђокића. Фото: Танјуг/Димитрије Голл Она је том приликом изјавила да, чињеница да је изложба отворена на обали Облачинског >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << језера, говори у прилог томе да уметност не припада само великим градовима, већ свима, сваком појединцу.
„Уметност је ту да нас оплемени и обогати, учини бољим људима, било да се уметношћу бавимо професионално или смо само посматрачи који умеју да се у њој изгубе како би се поново пронашли“, изјавила је Тамара Вучић.
Она је додала да је изложба хуманитарног карактера и да млади уметник тиме шаље поруку да свако од нас, како је рекла, треба да тежи унапређењу свог окружења, свог микрокосмоса, како бисмо, заједно, мењали целокупно друштво и свет.
Тамара Вучић је, током посете Мерошини, обишла и ОШ ,,Јастебачки партизани“, у чијем је дворишту посадила садницу јапанске трешње.
Nedeljni ručak u Vojvodini ne može bez domaće supe s rezancima, a najbolji se prave u Crepaji

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Тамара Вучић у Мерошини отворила изложбу слика „Нешто лепо“ се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.