И даље мирни протести на северу, роба из централне Србије не може на КиМ

Izvor: GradskeInfo.rs, 18.Jun.2023, 11:01

И даље мирни протести на северу, роба из централне Србије не може на КиМ

Срби у Звечану, Лепосавићу и Зубином Потоку и даље мирно протестују испред општинских зграда, које обезбеђују припадници Кфора, захтевајући да припадници специјалне полиције тзв. Косова напусте просторије локалних самоуправа, али и читаву територију севера покрајине, као >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и да буду ослобођени сви невино ухапшени Срби. Фото: Танјуг/Дописништво КиМ Ноћас је било мирно, али су и даље оклопна возила специјалаца присутна у близини општинских зграда.
У северном делу Косовске Митровице су и ноћас патролирала оклопна возила, али их је било мање него прошле ноћи.
На административним прелазима између Косова и Метохије и централног дела Србије и даље није дозвољен улазак српске робе, као и камиона са српским таблицама, било да су празни или да превозе робу.
Путнички аутомобили саобраћају нормално, уз обавезне претресе, како аутомобила, тако и путника.
Камионима са српским таблицама није дозвољен ни улазак из Албаније на Косово и Метохију.
Званичне одлуке владе у Приштини о забрани уласка српске робе ни даље нема, осим изјаве премијера привремених приштинских институција Аљбина Куртија да су пооштрене контроле на прелазима.
Vučić: Kurti rešio da se obračunava i sa decom

Преузмите андроид апликацију.
Чланак И даље мирни протести на северу, роба из централне Србије не може на КиМ се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.