МУП апелује на грађане да, пред пут, на време поднесу захтев за путне исправе

Izvor: GradskeInfo.rs, 18.Jun.2023, 10:58

МУП апелује на грађане да, пред пут, на време поднесу захтев за путне исправе

Поводом очекивано повећаног интересовања грађана за издавање путних исправа у периоду сезоне летњих одмора, Министарство унутрашњих послова апеловало је данас на грађане да, уколико им је важност пасоша истекла или га немају, благовремено поднесу захтев за издавање путне >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << исправе како би у што краћем року добили документ и кренули на планирани пут. Фото: Pixabay/JoshuaWoroniecki МУП подсећа грађане и да, уколико путују сопственим аутомобилом, провере важност саобраћајне и возачке дозволе, као и регистрационе налепнице и на време, пре истека важности, поднесу захтев за издавање нових докумената.
Важно је да на пут кренете одморни, поштујете саобраћајне прописе и водите рачуна о својој и безбедности других учесника у саобраћају, навело је Министарство унутрашњих послова.
Oprez u vožnji zbog nanosa zemlje i kamena na putevima gde su se izlile reke

Преузмите андроид апликацију.
Чланак МУП апелује на грађане да, пред пут, на време поднесу захтев за путне исправе се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.