Вучић: Увек смо били кривци, па макар никакве кривице немали

Izvor: GradskeInfo.rs, 18.Jun.2023, 10:52

Вучић: Увек смо били кривци, па макар никакве кривице немали

Вучић је навео да година уназад покушамо на сваки начин да сачувамо мир, стабилности и да економски напрдујемо. Фото: Танјуг/Тара Радовановић „Наша земља је заиста дала све да то тако буде, да чувамо мир, да земља најбрже напредује у историји. Међутим, колико год да смо се трудили >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << да будемо озбиљан и и одговоран партнер западним силама, налазимо се на европском путу, сасвим отворено вам говорим никада нас нису на тај начин посматрали уколико не бисмо служили сваком њиховом захтеву безусловно, увек бисмо били ми кривци, па макар никакве кривице немали. Излаза више немамо“, рекао је Вучић.
Како каже, ниједан Албанац није рањен.
„Западне земље допуштају упуцавање и малтретирање Срба“
Председник Александар Вучић истиче да се води хибридни рат противи Србије, а да западне земље допуштају упуцавање и малтретирање Срба.
„Шта год ми урадили, колико год били фини и конструктивни, трудили се да поправљамо позицију, проналазили решења, суштински никада нам неће помоћи. Ни око чега. Увек ће нам на крају рећи ‘па не можемо ми да заустављамо, то је суверена држава Косово, не можемо да заустављамо њихове акције’. Па што сте ту? „, упитао је Вучић.
Све се код њих, додаје Вучић, своди на то да не постоји Повеља УН и не постоји Резолуција УН када је у питању Србија, на коју се тако грозничаво прозивају када је у питању Украјина.
„Ја сам себе изложио лично свему када о овоме говорим, немам снове, распршили су их у парам-парчад. Србија ће и оваква и онаква морати да буде крива“, каже председник.



Vučić: Kurti rešio da se obračunava i sa decom

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вучић: Увек смо били кривци, па макар никакве кривице немали се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.