Хајнер: Кимих један од кључних играча Бајерна, нема намеру да пређе у Барселону

Izvor: GradskeInfo.rs, 18.Jun.2023, 10:45

Хајнер: Кимих један од кључних играча Бајерна, нема намеру да пређе у Барселону

Председник фудбалског клуба Бајерн Херберт Хајнер изјавио је да тренер Барселоне Ћави Ернандез не поштује минхенски клуб пошто је недавно рекао да би волео да Џошуа Кимих настави каријеру у екипи са „Ноу Кампа“, преносе немачки медији. Фото: Unsplash/Ron Iligan Барселона је заинтересована >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << за Кимиха, који има уговор са Бајерном до 30. јуна 2025. године. Тренер Барселоне је рекао да би волео да Кимиха има у својим редовима, али је додао да је проблематична чињеница да немачки репрезентативац има уговор са Баварцима. Хајнер је похвалио Ћавија као играча и рекао да овако нешто није очекивао од њега.
„Ћави је био сјајан играч и веома поштујем њега и Барселону. Али не разумем зашто тако офанзивно ‘кокетирају’ са нашим играчем. Кимих је један од кључних играча нашег тима. Он је лидер и са нама је освојио много трофеја, а то ће чинити и убудуће. Он је део наших планова и један од играча око којих градимо тим“, рекао је Хајнер.
Кимих (28) је у Бајерн стигао 2015. године из Лајпцига. За Бајерн је ове сезоне одиграо 47 утакмица и постигао је седам голова. Са минхенским клубом је освојио 20 трофеја.
Rijad Marez: Imam još dve godine ugovora sa Mančester sitijem

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Хајнер: Кимих један од кључних играча Бајерна, нема намеру да пређе у Барселону се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.