Вучић: Курти решио да се обрачунава и са децом

Izvor: GradskeInfo.rs, 18.Jun.2023, 10:31

Вучић: Курти решио да се обрачунава и са децом

Председник Србије Александар Вучић обраћа се грађанима из зграде Генералног секретаријата председника Републике. Фото: Танјуг/Тара Радовановић „Јуче су брат и сестра у Звечану нападнути од стране припадника тзв. косовске полиције. Када је дошла њихова мајка, са којом сам >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << јутрос имао прилику да разговарам, Кристијана су ударали по телу, Дару су вукли по земљи, затекла ју је босу, од стреса је неколико пута колабирала“, рекао је председник на почетку.
Каже да су се припадници Куртијевих полицијских снага правдали да су заустављали све који су носили капе и кациге. „Такозвани полицајци су рекли да су заустављали све са кацигама и капама деца од 15 и 17 година, возила су квад, а они су мислили да су озбиљни терористи па су решили да се обрачунају са том децом, као у филмовима. Они имају и мањег брата, можете мислити у каквом је стресу та породица“, рекао је председник.
„Почео сам причом о једном од инцидената. Много година уназад покушавамо да сачувамо мир, стабилност и економски напредујемо. Ипак, колико год се трудили да будемо озбиљан партнер европским силама никада нас тако нису посматрали, увек смо ми били кривци макар и немали никакву кривицу „, додао је.
Указао је на чињеницу да ниједан Албанац није нигде повређен од почетка године. Додаје да је било инцидената када су прелазили мост у Косовској Митровици, али да ниједном није било озбиљнијих повреда нити организованог сукоба.
Mitrović: Pretučeni maloletnici stabilno, ali pod teškim psihičkim stresom

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вучић: Курти решио да се обрачунава и са децом се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.