Ријад Марез: Имам још две године уговора са Манчестер ситијем

Izvor: GradskeInfo.rs, 18.Jun.2023, 10:26

Ријад Марез: Имам још две године уговора са Манчестер ситијем

Фудбалер Манчестер ситија и алжирски репрезентативац Ријад Марез изјавио је да не жели да настави каријеру у Саудијској Арабији, преносе британски медији. Фото: Танјуг/AP Photo/Jon Super Марез (32) је наводно добио богату понуду од неименованог клуба из Саудијске Арабије.
„Имам још >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << две године уговора са Манчестер ситијем. Не догађа се ништа посебно. Концентрисан сам на репрезентацију, а онда ћу отићи на одмор“, рекао је репрезентативац Алжира.
Марез је у Манчестер сити стигао 2018. године из Лестера, а прошле сезоне је са „грађанима“ освојио Премијер лигу, ФА куп и Лигу шампиона.
Čelnici Totenhema otkupili ugovor Dejana Kuluševskog

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ријад Марез: Имам још две године уговора са Манчестер ситијем се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.