Кошаркашице Србије играју данас против Мађарске на ЕП у Љубљани

Izvor: GradskeInfo.rs, 18.Jun.2023, 09:45

Кошаркашице Србије играју данас против Мађарске на ЕП у Љубљани

Женска кошаркашка репрезентација Србије игра данас од 15 сати у Љубљани против Мађарске меч трећег кола групе Д на Европском првенству у Словенији. Фото: fiba.com Србија је прва на табели групе Д са четири бода, док су Турска и Мађарска сакупиле по три. Словачка је последња са само >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << два бода.
У другом мечу последњег кола групе Д од 20.45 часова ће играти Турска и Словачка.
Првопласирани тим пласираће се директно у четвртфинале ЕП, док ће другопласирани и трећепласирани за пролаз међу осам најбољих екипа Старог континента морати да разигравају са тимовима из групе Ц у којој се налазе Словенија, Француска, Немачка и Велика Британија. „Мађарска је много јак, неугодан противник. Играју веома агресивно, веома пожртвовано. То су играчице из најјачих мађарских клубова, а већ смо причали о њиховој лиги. Не постоји ниједна која не игра Евролигу, у најгорем случају је у Еврокупу, и то на врло озбиљном нивоу. Стварно заслужују сваки респект. Играју јако добро. Океј, изгубиле су сада од Турске у последњим секундама, али све што су показале до сад је стварно добро. Са овом игром као против Словачке, немамо шта да тражимо“, изјавила је селекторка Србије Марина Маљковић.
Košarkaši Crvene zvezde i Partizana večeras igraju treći meč finala ABA lige

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Кошаркашице Србије играју данас против Мађарске на ЕП у Љубљани се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.