Одбојкашице Србије победиле Хрватску у Лиги нација

Izvor: GradskeInfo.rs, 18.Jun.2023, 09:16

Одбојкашице Србије победиле Хрватску у Лиги нација

Женска одбојкашка репрезентација Србије победила је јутрос у Бразилији селекцију Хрватске 3:1, по сетовима 25:16, 25:11, 23:25 и 25:17, у последњем мечу II седмице Лиге нација. Фото: Tанјуг/ AP Photo/Manu Fernandez Најефикаснија у селекцији Србије била је Сара Лозо са 25 поена, док је Ана Бјелица додала >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << 21. У пораженом тиму најбоље су биле Мартина Самадан и Луција Млинар са по 11 поена.
Меч је трајао 87 минута, а Србија се налази на деветом месту са 10 бодова. Србија је II седмицу у Лиги нација завршила са три победе и то против Јапана, Тајланда и Хрватске, и једним поразом од домаћина турнира, Бразила.
Србију, након кратке паузе, очекује III седмица Лиге нација од 27. јуна до другог јула у Савону где ће одмерити снаге са Кином, Немачком, Доминиканском Републиком и Бугарском.
Englez Pouson sudi meč Bugarska – Srbija

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Одбојкашице Србије победиле Хрватску у Лиги нација се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.