Опрез у вожњи због наноса земље и камена на путевима где су се излиле реке

Izvor: GradskeInfo.rs, 18.Jun.2023, 07:36

Опрез у вожњи због наноса земље и камена на путевима где су се излиле реке

У Србији се, због најављеног сунчаног времена данас и наредних дана, очекује стабилизација путних праваца, али је потребан опрез због могућих наноса земље и камена на оним путним правцима на којима је дошло до изливања река, саопштио је Ауто-мото савез Србије (АМСС). Фото: Танјуг/Владимир >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Порчић Због поплава падавина које су претходних дана задесиле неке делове Србије, уследиле су поплаве и одрони, па на тим местима АМСС саветује повећану опрезност возачима. Нека од тих подручја су Краљево, Чачак, Младеновац, Нови Пазар, Јагодина.
Одрони су на подручју Мајданпека, Кучева,Краљева, Крушевца, Овчар Бање претходних дана условљавали прекиде у одвијању саобраћаја а њихова учесталост очекивана је и у наредним данима па АМСС саветује пажљивију вожњу кроз усеке и клисуре. Према информацијама Управе граничне Полиције РС, добијеним у 5:30 часова, нема задржавања возила на путничким терминалима граничних прелаза.
Теретна возила чекају три сата на прелазу Хоргош, на излазу из Србије, као и 120 минута на прелазу Батровци, на излазу.
I u Kragujevcu proglašena vanredna situacija zbog poplava

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Опрез у вожњи због наноса земље и камена на путевима где су се излиле реке се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.